LEER MUZIEK OPNEMEN
 WIL JIJ MUZIEK PRODUCEREN? MIXING TIPS? EN/OF DJ WORDEN?

Beginnende producer of ben jij al een tijd bezig met produceren en wil je je tracks verbeteren op gebied van bijv. mixing?

Dan ben je bij leer-muziekopnemen op het juiste adres! 

 We werken bij leer-muziekopnemen  met een vaste docent en gastdocenten. Allen hebben ruime ervaring als producer.


Levi Ram groeide op in een muzikaal nest, studeerde aan de Musicube Academy (Duitsland) en begon daarna aan het Conservatorium. Hij leerde veel van o.a. Justin Pieplenbosch (producer Edsilia Rombley), Matthijs Kieboom, Tjerk de Groot. Ook ging hij de samenwerking aan met o.a. Woodstock Recording Studio. Daarnaast is hij betrokken bij het verbeteren van de onderwijs kwaliteit bij ArtEZ. Levi heeft al jarenlange ervaring in het lesgeven op het gebied van piano en produceren. Hij gaf o.a. les aan ROC studenten. Leerling Jeroen:¬†''Levi is een ontzettend vriendelijke en sociale jongeman die perfect kan afstemmen op de ander. Naast zelf een getalenteerde muzikant te zijn, kan hij zijn kennis ook goed overdagen. Hij heeft de persoonlijkheid om je op je gemak te laten voelen en zo een fijne leeromgeving te cre√ęren voor iedereen die graag wil leren. Ik zou hem zeker aanraden! ''

 

GASTDOCENTEN


Reitse Giesbers studeerde aan de Herman Brood Academie. In deze periode richtte hij zich op songwriting en producing voor artiesten. Reitse tekende een publishing deal bij Universal en werkte daarna samen met producers als o.a. Brownie Dutch, Boaz v/d Beats, Marcus van Wattum, Evert Abbing, Motiff, Jonas Saeed, Sydney Samson. Hij behaalde met een aantal van zijn liedjes/releases de charts, zoals de top 100. Ook produceerde hij Tonight voor de Latijns -Amerikaanse zanger PW. Het nummer werd uitgebracht door Sony Music Latin in samenwerking met producer Jonas Saeed (producer o.a. Jennifer Lopez, Robin Thicke).Marcus van Wattum deed een opleiding aan de Herman Brood Academie. In eerste instantie werkte Marcus in samenwerking met Pieter van Schooten aan veelal Nederlandse producties. Na een samenwerking met DJ Nicky Romero volgde een internationale carrière.  Marcus begon samen te werken met producer en componist Giorgio Tuinfort en heeft inmiddels succesvolle producties gedaan met o.a. Sia, Britney Spears, David Guetta, Nicky Romero. 

 

 


 

 Interesse in het volgen van onze lessen? En op zoek naar een producer cursus? Klik hier en meld je aan voor een GRATIS proefles !